Mon10.10 Tue11.10 Wed12.10 Thu13.10 Fri14.10 Sat15.10 Sun16.10
DYNAMIC VINYASA 60 LEO OPPENHEIM 08:00 60 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 SOPHIE NG 12:30 60 MINS
POWER YOGA 60 TEGAN MCLEOD 18:30 60 MINS
YIN YOGA 60 LEO OPPENHEIM 19:40 60 MINS
 
YOGA WITH MEDITATION 60 GAVIN DEMARINES 06:45 60 MINS
POWER YOGA 60 GAVIN DEMARINES 07:55 60 MINS
POWER YOGA 60 IMELDA JUNIARSIH 12:30 60 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 ALEX ZALEWSKA 17:05 60 MINS
DHARMA FLOW 75 LEO OPPENHEIM 18:15 75 MINS
BLOKBREATH 60 LEO OPPENHEIM 19:40 60 MINS
 
BLOKBREATH 60 BRIONY GUNSON 06:45 60 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 LEO OPPENHEIM 07:55 60 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 EIRIAN COLLINGE 12:30 60 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 CLAUDIA MIRALLEGRO 17:10 60 MINS
YIN YOGA 60 ROSE FORAN-PARKINSON 19:45 60 MINS
 
POWER YOGA 60 LEO OPPENHEIM 06:45 60 MINS
YOGA WITH MEDITATION 60 LEO OPPENHEIM 07:55 60 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 LAURA BOOTH 12:30 60 MINS
POWER YOGA 60 LINZI PAGE 18:00 60 MINS
YIN YANG FLOW 75 LEO OPPENHEIM 19:15 75 MINS
 
DYNAMIC VINYASA 60 SOPHIE-RAE MARTYN 08:00 60 MINS
POWER YOGA 60 GAVIN DEMARINES 12:30 60 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 TEGAN MCLEOD 17:10 60 MINS
 
DYNAMIC VINYASA 60 ALEX ZALEWSKA 09:00 60 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 ALHUCEMA LARA LOPEZ 10:15 60 MINS
BLOKBREATH 60 CRAIG SEATON 11:30 60 MINS
 
POWER YOGA 60 IMELDA JUNIARSIH 10:00 60 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 SOPHIE-RAE MARTYN 11:15 60 MINS
YIN YANG FLOW 75 LINZI PAGE 12:30 75 MINS