Sat15.10 Sun16.10 Mon17.10 Tue18.10 Wed19.10 Thu20.10 Fri21.10
ROCKET YOGA 60 FRANCESCO MAZZETTI 08:50 60 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 FRANCESCO MAZZETTI 10:00 60 MINS
BARRE 50 GEORGIA DAVIS 11:10 50 MINS
YOGA WITH MEDITATION 60 DAVID TRAN 12:10 60 MINS
BARRE 50 GEORGIA DAVIS 13:20 50 MINS
YIN YOGA 60 DAVID TRAN 14:30 60 MINS
BLOKSOUND 60 DAVID TRAN 15:40 60 MINS
 
DYNAMIC VINYASA 60 ZOE LASKOWSKI 08:50 60 MINS
YOGA WITH MEDITATION 60 ZOE LASKOWSKI 10:00 60 MINS
POWER YOGA 60 JULES MCLELLAN 11:10 60 MINS
POWER YOGA 60 AILSA MULLINS 12:20 60 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 ZO RAHM 13:30 60 MINS
BARRE 50 ALICIA MORGAN 14:40 50 MINS
POWER YOGA 60 ZO RAHM 15:40 60 MINS
YIN YOGA 60 ZO RAHM 16:50 60 MINS
 
DYNAMIC VINYASA 60 FRANCESCO MAZZETTI 06:35 60 MINS
BARRE 50 JAHMARL CRICK 07:45 50 MINS
BARRE 50 JAHMARL CRICK 08:45 50 MINS
POWER YOGA 60 JULES MCLELLAN 09:45 60 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 JULES MCLELLAN 11:00 60 MINS
BARRE 50 JAHMARL CRICK 12:30 50 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 ZOE LASKOWSKI 16:30 60 MINS
YIN YANG FLOW 60 ZOE LASKOWSKI 17:40 60 MINS
BARRE 50 CHRISTINA DEMETRIOU 18:50 50 MINS
POWER YOGA 60 DAVID TRAN 19:50 60 MINS